Hej Ethereum! Här är den senaste uppdateringen från ethereum.org-teamet:

Hjälp oss att nå 30 språk!

Under de senaste sex månaderna har den globala Ethereum-gemenskapen översatt Ethereum.org till 23 språk. Idag står trafiken till sidor som inte är engelska för mer än 20% av all trafik.

Under de kommande två månaderna vill vi höja det totala antalet språk som stöds till över 30. Om du är talare för ett språk inte som för närvarande stöds av ethereum.org, vi skulle gärna ha din hjälp!

Vi letar speciellt efter modersmål Vietnamesiska, thailändska, danska, norska, ungerska, finska eller ukrainska.

Även om ditt språk redan stöds, kommer vi att älska din hjälp med att uppdatera lokaliseringar till den senaste versionen av webbplatsen!

Vill du engagera dig? Läs mer om översättningsprogrammet ethereum.org här.

Ethereum.org på ENS & IPFS

Webbplatsen är nu tillgänglig på IPFS och tillgänglig via ENS på ethereum.eth. här är mer information från ENS-teamet om hur man kommer åt det.

Särskilt tack till IPFS-teamet (särskilt Chris Waring) som skapade en VuePress-plugin för IPFS för att göra detta genomförande så enkelt som möjligt. Ytterligare rop till Brantly Millegan från ENS-teamet och Alex Van de Sande för att ha bidragit till detta initiativ.

Förbättrad sökfunktion

En verkligt samhällsinspirerad uppgradering, vi fick feedback från flera användare om att ethereum.org: s webbplatssökning (som endast listade resultat baserat på sidtitel eller rubrikmatchningar) gjorde det svårt att hitta resurser om specifika ämnen, även om vi hade innehåll som täcker det på plats.

Vi har precis skickat en ny sökfunktion med Algolia, som indexerar all HTML på våra sidor och ger resultat baserat på fuzzy matchning utöver exakt och partiell matchning. Detta skulle förbättra upptäckbarheten för alla våra webbplatsers guider, verktyg och resurser.

Grattis på 1-årsdagen 🙂

För ett år sedan, vi lanserade den nya Ethereum.org.

Under de senaste 12 månaderna har vi blivit förvånade över Ethereum-gemenskapens stöd. Vi har haft mer än 170 personer som har bidragit till webbplatsen och mer än 350 frivilliga har hjälpt till att översätta webbplatsen till sina modersmål.

Tack för ditt stöd, feedback och framför allt för att du är en del av Ethereum-gemenskapen.

Vad kommer härnäst?

Innehåll kommer att vara ett stort fokus för vårt team under de kommande månaderna, inklusive förbättringar av befintliga sidor och tillägg av nya sidor:

  • Introduktion till EIP: er (leva)
  • Ethereum Foundation (leva)
  • ETH 2,0 (pågående)
  • Etereumnoder (pågående)
  • Ethereum Gas
  • DEFI
  • Ethereum whitepaper
  • Stablecoins
  • Ethereum-nyheter
  • …och mer!

Vi har nästan avslutat en fullständig granskning av alla utvecklare innehåll på webbplatsen, tack vare hjälp av några fantastiska Ethereum-medlemmar. Detta kommer att resultera i att ta bort och lägga till innehåll, omorganisera sidor och skriva om något av det befintliga innehållet.

Vi fortsätter också med lanseringen av designuppgraderingen och är glada över att dela nya sidlayouter med gemenskapen under de kommande veckorna.

Vill du engagera dig? Eller är du nyfiken på att se vad vi arbetar med i vardagen? Vi publicerade nyligen en ny Om Ethereum.org-sidan som visar vårt offentliga färdplan. Känn dig fri att ta en titt och dela dina idéer och feedback med oss.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here