Vänner,

Av respekt för de inom vårt eget samhälle och runt oss som för närvarande står inför den pågående globala hälsokrisen har vårt team beslutat att tillfälligt hålla schemalagda Devcon-meddelanden, först retade i vår senaste inlägget. Under tiden ville vi dela något annat som vi har arbetat med, som var avsett att släppas tillsammans med årets andra material.

Möt Devcon Archive

Från och med idag kan alla dyka in i presentationer från alla tidigare Devcon-händelser igenom Devcon Archive, som kommer att leva som ett permanent element i Devcon.org.

Med arkivet har vi börjat med att samla in videoklipp med nycklar, workshops och andra upplevelser i spellistor som finns tillgängliga på ett ställe, med detaljer om tidigare evenemang och media från 2014: s “ÐΞVcon-0” i Berlin.

Detta är bara början för arkivet, och inom en nära framtid planerar vi att lägga till nya funktioner som fotoalbum från varje år, grafik och konst, kompletta presentatörs- och supporterlistor med mera. Så oavsett om du har haft turen att gå på en Devcon tidigare, eller så har du inte haft chansen bara ändå ser vi Devcon Archive som ett sätt för alla att lära sig, utforska och återuppleva upplevelsen oavsett om de var fysiskt närvarande eller inte.

Medan våra andra planerade meddelanden kommer att följa uppskattar vi ditt fortsatta tålamod tills saker har löst och timingen är lite mer lämplig med tanke på de utmaningar som nu står inför så många, inklusive de i vårt eget samhälle. Vi hoppas att detta innehåll hjälper till att passera tiden fram till vår nästa uppdatering, och från vårt team till dig och din, var god och håll dig frisk!


devcon team

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here