Queridos Amigos,

I vår senaste uppdatering beskrev vi vad Devcon handlar om och talade med vårt förnyade fokus på att växa Ethereum-ekosystemet. En del av detta fokus är att se till att nästa Devcon för alla typer av deltagare är allt vi drömmer om att det ska vara och mer. För detaljer om dessa mål och därefter, läs hela inlägget här! Idag kommer vi att ta itu med vårt urval och timing, tillsammans med mer om vad som är framöver för i år och därefter.

🥁 Vårt urval 🥁

När vi kommer rätt till det är vi glada och stolta över att meddela att nästa utgåva av Devcon kommer att äga rum i Bogotá, Colombia i det vackra Agora Bogotá Convention Center 2021!

Deva en Colombia

Staden

Vi kan inte vänta på att hela ekosystemet möter Bogotá; huvudstaden i Colombia och en av Sydamerikas mest livliga och populära städer. Bogotá är full av kultur, konst, historia, smaker, möjligheter och unika upplevelser. Det är den perfekta staden som är värd för Devcon och hela vårt samhälle!

I Colombia hittar du ett konsekvent och bekvämt klimat året runt och olika destinationer som tillgodoser alla smaker; berg, floder och fantastiska städer som Medellín, Cali, Cartagena och naturligtvis Bogotá. Det är en sällsynt upptäckt och ett land med en stabil ekonomi och rytm som löper genom sina vener.

Lokalen

Åh, och arenan? Agora Bogotá är ett nybyggt och modernt centrum som vi hoppas bli, överlägset, den bästa mötesplatsen för Devcon någonsin. Agora ligger bara några minuter från både Bogotas internationella flygplats El Dorado och från de historiska Santa Fe- och Candelaria-grannskapen i den colombianska huvudstaden, och presenterade oss för ett idealiskt beläget och modernt konferenscenter som är byggt för att hantera catering, WiFi, mötesplats och andra behov av en händelse som Devcon.

Processen

Ethereum-ekosystemets preferenser är tydligt anpassade till en stark efterfrågan på ett evenemang i Sydamerika och en mycket förtjänande begäran om en plats som kan välkomna och servera denna stora och växande sammankomst.

Platssökningen på Devcon 6 började före Devcon 5 med förståelse för att mer tid skulle leda till en smidigare upplevelse för alla deltagare. Efter både att ha lyssnat på feedback från gemenskapen och genomgripande granskning av alternativ och många faktorer i över 10 städer, är vi övertygade om att vi i Bogotá har hittat både en region och en plats som kan uppnå alla mål som läggs upp för årets Devcon. Dessutom har vi funnit en allvarlig potential att växa fram en betydande närvaro i gemenskapen.

⏱ När, när och vad ’till då? ⏱

Så här är planen:

1. Gör det rätt

I år har vi försökt för oss alla, och vi är lika angelägna som många av er att återförenas, men vi måste också se till att evenemanget görs rätt av alla i det här samhället.

Det betyder att gå större och naturligtvis bättre än någonsin. Vi lägger oss tid för att se till att vi kan träffas och växa vårt globala ekosystem och det i en region som är ny för mycket av Ethereum-gemenskapen, och det är vad vi ska göra.

Enkelt uttryckt bör Devcon-deltagande varken begränsas till några få villiga resenärer, och inte heller vara beroende av hoppfulla förändringar av gränserna. Men vår planering pågår, så vi kommer säkert att träffas senare nästa år medan trumman blir lite högre, och ett fast datum kommer snart att tillkännages.

Så vad är framtiden 2020? Det rätta svaret är ofta det mest uppenbara: Decentralisera.

2. Decentralisera 2020

Vi är stolta över att kunna meddela det, medan vårt Devcon team förblir fast fokuserad på att leverera på dc⟠vi 2021, * EF: s större uppdrag att fortsätta stödja ekosystemaktiviteter kommer också att fortsätta: vi hör redan om stora händelser på väg för denna höst, och vi kommer att ge vårt stöd till många i samhället som nu intensifieras.

Vill du vara värd för något i ditt samhälle, din region eller online? Låt oss veta här och vårt team kommer att ha kontakt för att lära sig mer.

Vi hjälper till att marknadsföra och potentiellt samordna dessa insatser till något så unikt som de tider vi lever igenom. Kort sagt, det är vårt hopp att vi alla kan träffas som olika lag, regioner, kontor och Ethereum-användare för en uppsättning världsomspännande och oberoende evenemang i höst.

3. Inga halvåtgärder

Låt oss vara uppriktiga: Vi kommer inte bara att servera minst dåligt beredskap eller ersättningsalternativ för samhället och kalla det “Devcon” när vi just har lovat att göra saker rätt.

Lockdowns lyfts i många regioner för första gången, men det kommer att ta ett tag längre innan lokala ledare lyfter resebegränsningar i den utsträckning som behövs för ett internationellt deltagande, storskaligt evenemang som Devcon. Vi har också övervägt vad som är bäst för de många talare, volontärer och deltagare som förtjänar säker beslutsfattande innan vi förbereder oss för långa resor.

Så snarare än att be er alla att fortsätta att vänta med avslappnad andedräkt eller försena planer med några korta månader, kommer vi att förlänga vår ledtid och öka storleken på våra pågående ansträngningar kring Devcon 6 2021. Detta kan göras för att vara sant till Ethereums rötter med ekosystemdrivna händelser år 2020 och utan att ha en enkel virtuell händelse.

Devcon är meningsfull för så många människor och på många unika sätt, och vi är glada över att ta med evenemanget till Sydamerika för första gången. Denna händelse representerar många saker för de många olika typerna av deltagare som samlas för att vara där.

Det är en hemkomst för många aktiva deltagare i Ethereums värld. Det är en stor scen att presentera de senaste banbrytande idéerna och prestationerna för byggare som gör Ethereum till vad det är och vad det kommer att bli. Och för oss alla är Devcon en möjlighet att föra in nya ansikten, platser och hela samhällen.

I Bogotá har vi redan korsat vägar med så många människor och grupper som är angelägna om att träffa mer av Ethereum-gemenskapen och att välkomna Devcon för första gången. Pjäserna är på plats för att uppnå ett viktigt mål kring samhällsutveckling och stöd som anges för Devcon. Från byggare, till utbildningsföretag, lokala företagsledare, beslutsfattare och mer, möter och arbetar vi redan med folket i Bogotá, Colombia och Sydamerika för att hjälpa till med att verkligen använda Ethereums teknik och främja den.

Devcon-veckan är mer än bara en händelse, men en mängd olika möten, underkonferenser och mer som belyser det bästa av vårt ekosystem. Nästa år ser vi fram emot att lägga till några lokala flare, integration med andra evenemang, lokala företag och mer.

Det kommer mera

Med den extra ledtiden är vi glada över att bygga större och bättre än någonsin, avslöja enklare processer för deltagare och se mycket mer integration med lokalsamhället.

I kommande inlägg täcker vi mer om händelsedatumet, staden och våra rekommendationer för din vistelse och för att komma runt, vårt stöd för andra 2020-evenemang, EF Scholars-programmet och mer. Fram till dess, hålla uppdaterad till Devcon.org för mer, håll dig säker och tack för ditt tålamod medan vi arbetade för att ta reda på den bästa vägen framåt. Vi ses snart!

🦄

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here