I korthet:

  • I en nyligen tweet har teamet på BitTorrent (BTT) lyft fram varför BTFS-filsystemet är bättre än Filecoin (FIL).
  • Teamen bakom båda projekten har kastat jabs mot varandra, allt från anklagelser om plagiering och att gå så långt som att hävda att det andra är ‘vaporware’.
  • Filecoins (FIL) Mainnet kommer att lanseras mellan mitten av juli och mitten av augusti.

I en nyligen tweet markerade teamet på BitTorrent (BTT) varför dess BTFS-filsystem är bättre än Filecoin (FIL). Tweeten visade hur BTFS-systemet har mer att visa än Filecoin som ännu inte ska lansera sin mainnet efter flera uppskjutningar. Bristen på att Filecoin har en funktionell produkt är fokuspunkten i debatten om vilken som är bättre. Den fullständiga tweeten av BitTorrent gjorde 8 jämförelser som kan hittas nedan.

Tidigare Tweef Between Filecoin (FIL) och BitTorrent (BTT)

Den senaste tweeten av BitTorrent är en uppföljning av en Tweef som inträffade i mitten av april mellan Justin Sun och Juan Benet från Filecoin (FIL). Benet var den första som påpekade att BTFS ‘nya logotyp såg ut som om den hade plagierats. Hans kommentarer antydde att Justin Sun och Tron Foundation har anklagats för att ha lånat idéer från andra projekt med öppen källkod.

Aaaaaahahaha det räcker inte med att gaffla all vår kod, omdirigera den och ljuga deras; kopiera klistra in slumpmässiga bitar av våra papper och bedräger deras investerare med en nonsensical mishmash. Tron kan inte ens tänka på en originallogotyp.

Justin Sun var snabb med att svara på förvärven genom att fråga om hexagonformen på den nya BTFS-logotypen ägs av Benet. Sun anklagade Filecoin för att ha kopierat BitTorrents teknik. Dessutom, han slängde projekt som “vaporware” utan funktionell produkt.

Filecoins (FIL) Mainnet-lansering 2020

Både Filecoin och Tron ICO genomfördes i september 2017. Tron har dock ett brett spektrum av prestationer under sitt bälte mer än Filecoin. Som tidigare nämnts är nyckeln till hela diskussionen att Tron lanserade sin mainnet i mitten av 2018 och Filecoin har ännu inte lanserat sin slutliga version av plattformen. Vid skrivandet av detta, Filecoin har satt sin mainnet lansering i mitten av juli till mitten av augusti i år.

(Funktionsbild med tillstånd av Hermes Rivera på Unsplash.)

Varning: Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Alla ytterligare åsikter här är rent författarens och representerar inte yttrandet från Ethereum World News eller någon av dess andra författare. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de många tillgängliga kryptokurserna. Tack.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here