I korthet:

  • Teamet på Binance har genomfört en av de största myntförbränningarna hittills.
  • Binance Chain community släppte nyligen en whitepaper som beskriver planer för att möjliggöra smarta kontrakt.
  • Binance Coin har blicken för att radera alla förluster som upplevdes i mars.

I december 2018, Ethereum World News antydde att Binance Coin (BNB) var ett av dessa mynt varje långsiktig kryptoanläggare skulle ha på sin radar. Då värderades myntet till cirka 4,30 dollar. I mars 2019 påpekade EWN ännu en gång potentialen hos BNB att bryta rekord på kryptomarknaderna och det började toppa i juni 2019 till ett värde av $ 39,70. Under de senaste veckorna har EWN också analyserat BNB ur en teknisk analyssynpunkt. Låt oss i dag utforska tre skäl till att vara hausse på Binance Coin (BNB) och varför det kan återkräva 21 dollar.

Smarta kontrakt kommer till Binance Chain

för det första, Binance Chain community släppte en whitepaper som beskriver implementeringen av smarta kontrakt på blockchain. Den här nya funktionen förvandlar Binance Chain till ett nätverk som liknar eller är bättre än Ethereum. I dokumentet förklarade de varför smarta kontrakt var nästa steg i utvecklingen av Binance Chain.

den samhällsdrivna BCDC föreslår idén om en parallell blockchain till den nuvarande Binance-kedjan, kallad Binance Smart Chain, som kommer att behålla den höga prestanda för den inbyggda blockchainen samtidigt som den stöder en intuitiv version av Smart Contracts-funktionalitet samtidigt. Denna innovativa lösning förenar driftskompatibiliteten och programmerbarheten för Ethereum Virtual Machine (EVM) till Binance Chain.

Kvartalsvis BNB-myntförbränning för att skära cirkulerande leverans med hälften

För det andraför några timmar sedan teamet på Binance genomförde en av de största myntförbränningarna i kryptos historia. Detta var den 11: e kvartalsmyntförbränningen vid börsen och totalt 3.373.988 BNB avlägsnades för alltid från cirkulationen. Detta motsvarar 52.466 miljoner dollar i BNB.

Den här händelsen är i linje med projektets whitepapper för att fortsätta med myntförbränningen tills det finns 100 miljoner BNB i omlopp från de ursprungliga 200 miljoner. Det totala utbudet ligger för närvarande på 187,5 miljoner BNB, vilket indikerar att 87,5 miljoner planeras att brännas de kommande månaderna och åren.

I en hypotetisk situation och med användning av det nuvarande marknadspriset på $ 2,548 miljarder, om reduktionen till 100 miljoner BNB slutfördes idag, skulle BNB ha ett värde av $ 25,40. Genom att göra matte finns det fortfarande utrymme att växa för BNB till sitt nuvarande värde på $ 16,27.

Kort teknisk analys av BNB

3 skäl till varför Binance Coin (BNB) har sina ögon på 21 $ 15
6-timmars BNB / USDT-diagram med tillstånd från Tradingview.com

För det tredje, och utan att justera vårt favorit 6-timmars diagram över BNB / USDT som vi har använt under veckorna, observerar vi följande.

  • BNB / USDT-nuvärdet på $ 16,27 har stött på $ 16,33 motståndsnivån.
  • Andra motstånd inkluderar $ 17,52, $ 18,5 och vårt målvärde på $ 21.
  • Dess nuvarande pris ligger över 50, 100 och 200 rörliga medelvärden och ger därmed bevis på en hausseartad framtid.
  • Dess kortsiktiga stöd är nu $ 15,95 som identifierades som ett motstånd i en tidigare analys.
  • MACD och handelsvolym indikerar alla hausseartade fart.
  • MFI är högt 71 och ger därmed bevis för att BNB bara kan bryta $ 16,33 och sedan fortsätta i en sidled rörelse innan ytterligare en push-up.

Slutsats

Ursprungligen, och på grund av Coronavirus-kraschen i mitten av mars, var vi säker på att Binance Coin (BNB) var på väg mot baisseartat territorium under överskådlig framtid. Men när nyheterna kom på internet det börsen hade förvärvat Coinmarketcap, hausse momentum observerades ur en TA synvinkel. Två mer grundläggande utvecklingar av smarta kontrakt och ett myntförbränning har gett extra bränsle för myntets uppåtgående bana. Följaktligen har Binance Coin (BNB) blicken för att radera alla förluster i mitten av mars genom att återkräva 21 dollar.

(Feature image med tillstånd av Mihai Lazăr på Unsplash.com.)

Varning: Den här artikeln är inte avsedd att ge ekonomisk rådgivning. Alla ytterligare åsikter här är rent författarens och representerar inte yttrandet från Ethereum World News eller någon av dess andra författare. Gör din egen forskning innan du investerar i någon av de många tillgängliga kryptokurserna. Tack.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here